Social Business City Barcelona | Seguim treballant en el projecte de Recerca-Acció pel Tercer Sector i l’ESS!
17284
post-template-default,single,single-post,postid-17284,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Seguim treballant en el projecte de Recerca-Acció pel Tercer Sector i l’ESS!

Seguim treballant en el projecte de Recerca-Acció pel Tercer Sector i l’ESS!

Des de la xarxa del projecte Recerca-Acció pel Tercer Sector i l’ESS seguim treballant per generar i consolidar espais per l’impuls i la implementació de projectes de recerca-acció que tracten els reptes actuals i futurs del sector. Concretament, la voluntat és de donar suport a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat que fomentin i millorin la cohesió social, la inclusió i la diversitat, la participació i l’acció comunitària, la cooperació, la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, l’economia de proximitat i el consum responsable i el benestar i els drets de la ciutadania.

El projecte, que va arrencar el 2022, segueix en continuitat gràcies al suport de la subvenció de l’Ajuntament de Barcelona i la xarxa generada inclou vàries universitats catalanes: la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i la Universitat Abat Oliva CEU.

Propera trobada de la xarxa serà el 5 d’octubre amb l’objectiu de planificar el curs entrant i es proposa generar espais de diàleg entre entitats socials locals, universitats i altres actors socials europeus per tal de poder detectar necessitats compartides i trobar les fòrmules més eficients per resultar en un impacte social transfronterer.