Social Business City Barcelona | SBC impulsarà la recerca-acció amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona
17272
post-template-default,single,single-post,postid-17272,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

SBC impulsarà la recerca-acció amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona

SBC impulsarà la recerca-acció amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona

Els projectes de Social Business City Barcelona han estat escollits en la convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona.

La convocatòria general de subvencions té l’objectiu de donar suport a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat que fomentin i millorin la cohesió social, la inclusió i la diversitat, la participació i l’acció comunitària, la cooperació, la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, l’economia de proximitat i el consum responsable i el benestar i els drets de la ciutadania.

Des de SBC es desenvoluparan projectes de recerca-acció conjuntament amb algunes universitats catalanes com la UAB, UB, UPF, UPC, UOC, UIC i COA i amb el suport de la subvenció concedida per l’Ajuntament de Barcelona