Social Business City Barcelona | Dijous 28 de novembre: Bones pràctiques en Economia Social
17100
post-template-default,single,single-post,postid-17100,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Dijous 28 de novembre: Bones pràctiques en Economia Social

Dijous 28 de novembre: Bones pràctiques en Economia Social

El dijous 28 de novembre presentem a l’Auditori CosmoCaixa una taula rodona sobre Bones pràctiques en Economia Social.

L’acte està co-organitzat amb Diplocat i se celebra sota el marc dels actes ESER, de la Comissió Europea. Comptarem amb la presència i participació d’un representant de la mateixa i d’un ponent principal, expert en economia social del Regne Unit. Des de Social Business City Barcelona, volem que l’acte serveixi per oferir la visió que es té a Europa sobre l’economia social i sobre l’univers d’entitats que la conformen. Tanmateix, que serveixi  d’enllaç per posar de relleu les pràctiques que es fan en termes d’Economia Social a Catalunya, gràcies a la participació d’entitats socials referents al sector.

 

Podeu consultar el programa complet en català a través d’aquest enllaç

Podeu consultar el programa complet en anglès a través d’aquest enllaç

Les inscripcions al programa es poden fer a través d’aquest enllaç