Social Business City Barcelona | Global Social Business Summit 2019 en 5 frases de Muhammad Yunus
social business, Muhammad Yunus, economia social
17092
post-template-default,single,single-post,postid-17092,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Global Social Business Summit 2019 en 5 frases de Muhammad Yunus

Global Social Business Summit 2019 en 5 frases de Muhammad Yunus

Aquest 7 i 8 de novembre hem estat a Berlin, al Global Social Business Summit 2019, el fòrum mundial per a les empreses socials organitzat pel Premi Nobel de la Pau al 2006, Muhammad Yunus, i per Creative Advisor Hans Reitz.  Durant aquests dos dies hem pogut posar-nos al dia de quina és la situació actual al nostre planeta i quins reptes es plantegen pels propers anys, tant per les empreses com per les entitats del tercer sector.

Des de Social Business City Barcelona, volem destacar cinc frases que ha esmentat Muhammad Yunus durant el congrés i que resumeixen bé els reptes pels pròxims anys:

“We are in a very serious situation. Therefore, we will work hard, all together”.

El professor Yunus encetava la jornada amb aquesta frase. Ressaltant que la situació actual és seriosa i que el nostre compromís com a societat és treballar plegats per millorar-la.

“You have the power. Use it. Be aware of it. Use every bit of it to create the world as you want it to be”

Yunnus interpel·lava als joves al Young Challengers & Pioneers Meeting mostrant la gran oportunitat que tenen per utilitzar tot el seu poder per construir el món que volen que esdevingui.

“We can’t wait for Fridays anymore. We need every moment for future!”

Exclamava donant suport al moviment Fridays for future i posicionant-se a favor de que no només haurien de ser els divendres, sinó cada dia. “Everyday, every second for future”, afirmava.

“At the end of our road is a cliff. If we keep driving this way, we’re all going to fall. We need a U-turn.”

Si continuem pel camí en el què estem immersos, caurem. És per això que un dels grans reptes com a societat és poder donar la volta i rectificar el camí.

“We will define the new civilization: the world of 3 zeros. Zero poverty, zero unemployment and zero net carbon emissions.”

El món dels 3 zeros: Zero pobresa, zero desocupació i zero emissions. És aquest el model que defensa Yunus per definir la nova civilització.