Social Business City Barcelona | S’Incorpora l’Eva a l’equip de Social Business City gràcies a Garantia Juvenil
17084
post-template-default,single,single-post,postid-17084,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

S’Incorpora l’Eva a l’equip de Social Business City gràcies a Garantia Juvenil

S’Incorpora l’Eva a l’equip de Social Business City gràcies a Garantia Juvenil

L’equip de Social Business City Barcelona ha crescut recentment amb la incorporació de l’Eva gràcies al Programa de Garantia Juvenil, una iniciativa europea que facilita l’accés al mercat de treball a joves menors de trenta anys.

El programa de Garantia Juvenil vetlla per millorar la ocupabilitat dels joves amb possessió d’un títol universitari, de formació professional de grau mitjà o superior o certificat de professionalitat per possibilitar la seva incorporació al mercat laboral de forma estable.

L’Eva és graduada en Economia per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i, desprès d’estar uns mesos viatjant per Àsia, ha decidit tornar a Barcelona i endinsar-se en el món de la Economia Social i Solidària! Al Social Business City portarà la part de comunicació corporativa i donarà suport a les tasques d’exploració de programes europeus i elaboració de projectes tècnics.

Benvinguda  a l’equip, Eva!