Social Business City Barcelona | Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials 2018-2019
16787
post-template-default,single,single-post,postid-16787,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials 2018-2019

Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials 2018-2019

Tens una idea i no saps com desenvolupar-la? No tens una idea concreta però si motivació per a crear un projecte social? Ets una persona amb inquietud i interès en crear un projecte amb impacte positiu a la ciutat? Això et pot interessar!

Aquest febrer començarà la tercera edició del Laboratori de Co-creació d’Empreses Socials, una iniciativa de Social Business City Barcelona amb suport del Fons Social Europeu que acompanya en el procés d’idear, crear i testar noves iniciatives d’empresa social a la ciutat.

El programa ofereix assessorament per a desenvolupar la idea, elaborar el disseny i el prototipatge de l’empresa social. Es realitzarà en un espai de treball col·laboratiu amb formació especialitzada i intensiva durant 1 mes seguida d’un assessorament expert individualitzat durant un any.

Comença la crida oberta per a participar-hi. El laboratori és per a qualsevol persona o entitat social amb ganes d’emprendre i desenvolupar un projecte amb impacte social. S’oferirà als participants una metodologia especialment innovadora; començant amb una primera fase de co-creació d’idees i acabant amb el prototipatge del producte o el servei. L’objectiu del Laboratori és també, facilitar la creació de l’empresa a partir d’assessorament individual un cop finalitzats els tallers.

A més l’Espai Quito 9 estarà a disposició dels emprenedors per a treballar de manera gratuïta, amb connexió Wi-Fi i una sala de reunions.

Aquí podeu consultar el programa complert i el dossier de presentació del projecte:

 

Inscriviu-vos omplint aquest formulari abans del 25 de gener de 2019!