Social Business City Barcelona | No et perdis la conferència del Professor Muhammad Yunus a Barcelona!
16639
post-template-default,single,single-post,postid-16639,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

No et perdis la conferència del Professor Muhammad Yunus a Barcelona!

No et perdis la conferència del Professor Muhammad Yunus a Barcelona!

Muhammad Yunus és un emprenedor social, banquer, economista i líder social bangladesí guardonat, l’any 2006, amb el Premi Nobel de la Pau pels seus ‘esforços per a incentivar el desenvolupament social i econòmic’, a través del Grameen Bank i els conceptes de microcrèdit i microfinances, crèdits que es donen a emprenedors que no poden demanar un crèdit en un banc convencional per a engegar els seus negocis. El professor Yunus ha estat guardonat amb diversos premis i honors internacionalment. És, a més, promotor del concepte d’empresa social a tot el món a través d’iniciatives com la Social Business City, entitats localitzades a diversos països que promouen la creació d’empreses socials o les Yunus Social Business Center, que promouen la intercooperació entre universitats, entitats i govern.

La seva inquietud parteix de les desigualtats socials al món i de la necessitat de crear un gran moviment que lluiti contra el creixement de la desigualtat, creient necessària una transformació del sistema socioeconòmic. És un dels crítics socials més aguts de l’actualitat: en el seu llibre Un mundo de tres ceros. La nueva economía de pobreza cero, desempleo cero y cero emisiones netas de carbono, publicat recentment per Paidós, constata que el motor del capitalisme està trencat i que tal com es concep actualment condueix inevitablement a una desigualtat desenfrenada, una desocupació massiva i la destrucció del medi ambient. Aposta per un nou sistema econòmic que converteixi l’altruisme en una força creativa tan poderosa com l’interès propi.

El proper 13 de novembre, Muhammad Yunus impartirà una conferència al CaixaFòrum Barcelona, on ens parlarà de la seva visió de l’estat de l’economia i la societat i les diverses maneres de les que, com a ciutadans, disposem per a fer front als problemes que el capitalisme. Perque entre tots, un altre món és possible. Et convidem a repensar el sistema, no hi pots faltar!

DIA: 13 de novembre de 2018
HORA: de 16:30 a 18:00 h
LLOC: CaixaForum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona)

T’hi esperem!

Inscriu-te a l’acte a través d’aquest formulari: