Social Business City Barcelona | Visitem el nou Social Business City Taoyuan
16633
post-template-default,single,single-post,postid-16633,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Visitem el nou Social Business City Taoyuan

Visitem el nou Social Business City Taoyuan

La setmana passada, SBC Barcelona va assistir a dos esdeveniments organitzats per la Social Business City Taoyuan i la Yunus Social Business Center Taoyuan, a l’illa de Taiwan, a la National Centre University. El primer, el 24 d’octubre, es tractava de la semifinal del Yunus Prize, competició en la què participen 52 projectes d’empresa social que donen resposta a necessitats socials del seu entorn. En l’esdeveniment, el jurat va seleccionar 10 projectes d’entre els 20 semifinalistes per passar a la final.

SBC Barcelona va participar de la taula rodona International trend of social innovation, juntament amb Enrico Testi, director de la Social Business City Pistoia i el Yunus Social Business Centre University of Florence, i Ramon Pablo, tècnic de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona. Es van exposar les diverses iniciatives que hi ha a les ciutats de Pistoia, Florència i Barcelona pel que fa a la innovació social, les claus d’aquesta per a triomfar.

Divendres 26 d’octubre va tenir lloc a la mateixa universitat el Social Business City Forum, en el que es va realitzar la cerimònia de certificació de la Social Business City Taoyuan.  SBC va participar de la taula rodona Sharing from international social business cities, en la que es va debatre sobre el paper crucial de l’Administració Pública i la intercooperació entre els diversos estrats de govern a l’hora de promoure l’empresa social.

Cada vegada són més els països que creuen en l’Economia Social i Solidària com a una eina amb potencial de transformar la societat.

Des de SBC Barcelona, felicitats a la SBC Taoyuan!