Social Business City Barcelona | Anem a Brussel·les a l’European Week of Regions and Cities 2018
16602
post-template-default,single,single-post,postid-16602,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Anem a Brussel·les a l’European Week of Regions and Cities 2018

Anem a Brussel·les a l’European Week of Regions and Cities 2018

L’onze d’octubre d’enguany Social  Business City Barcelona serem a Brussel·les convidats pel projecte Interreg Europe RaiSE, participant de la Setmana Europea de les Regions i les Ciutats 2018 en la sessió sobre innovació social presentant la nostra tasca en l’àmbit de l’Economia Social i Solidària.

Es tracta d’un esdeveniment de quatre dies, del vuit al dotze d’octubre, en què ciutats i regions mostren la seva habilitat per a crear ocupació i creixement, implementar la política de cohesió de la Unió Europea i reafirmar la importància dels nivells local i regional per a una governança europea de qualitat.

Aquest any hi participen 140 regions i ciutats agrupades en 22 grups regionals, 3 agències executives de la Comissió Europea i 13 Direccions Generals, que s’uneixen al Comitè Europeu de les Regions i a la Direcció General de Política Regional i Urbana, i dinamitzaran els més de 150 tallers, debats i activitats de networking comptant amb 6.000 assistents, 600 speakers, i 200 periodistes de més de 70 països europeus.

Per a més informació i inscripcions, visita el web de l’esdeveniment fent click aquí!