Social Business City Barcelona | SBC Barcelona al Bilbao Global Social Economy Forum 2018
16595
post-template-default,single,single-post,postid-16595,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

SBC Barcelona al Bilbao Global Social Economy Forum 2018

SBC Barcelona al Bilbao Global Social Economy Forum 2018

El Fòrum Global de l’Economia Social és una xarxa mundial d’Economia Social i Solidària que pretén funcionar com a centre d’intercanvi d’experiències a través de la cooperació entre agents de diversos àmbits i països envers un món inclusiu, equitatiu i centrat en les persones.

El seu inici data al 2013, a Seoul, on també va tenir-hi lloc la segona edició. La següent, el 2016 va celebrar-se a Montreal, per primera vegada fora de Korea. I enguany, de l’1 al 3 d’octubre del 2018, la quarta edició del Fòrum Global de l’Economia Social tindrà lloc a Bilbao, on Social Business City Barcelona ha estat seleccionada per a participar amb un pòster. Allà exposarem l’ecosistema d’SBC Barcelona, des de la detecció de necessitats socials fins a les diverses accions que realitzem per a promoure l’empresa social a la ciutat de Barcelona.

El GSEF 2018 comptarà amb la participació de diversos ponents de renom, entre els quals destaquen alcaldes de diverses ciutats del món, entitats de promoció de l’economia social i d’investigació en la matèria, i múltiples accions entorn a la temàtica central: valors i competitivitat per a un desenvolupament local inclusiu i sostenible. Si t’interessa l’Economia Social i Solidària no t’ho pots perdre! Vine a veure’ns de l’1 al 3 d’octubre i assabenta’t de les últimes novetats. Més informació i entrades a www.gsef2018.org.