Social Business City Barcelona | Tria sostenibilitat, tria salut, tria justícia: tria consum responsable!
16581
post-template-default,single,single-post,postid-16581,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Tria sostenibilitat, tria salut, tria justícia: tria consum responsable!

Tria sostenibilitat, tria salut, tria justícia: tria consum responsable!

El passat 1 d’agost es va commemorar l’Earth Overshoot Day, dia en què el consum de recursos naturals excedeix la capacitat del planeta de generar-los durant el mateix any. L’any 1970, la primera vegada en què es va registrar, va ser el 29 de desembre.  Això vol dir que en 48 anys, l’ésser humà ha passat de consumir els recursos que la terra és capaç de generar en un any en tan sols set mesos.

L’emergència mediambiental és visible en molts àmbits: els alts nivells de contaminació de l’aire, el bombardeig constant d’imatges que evidencien l’abús del plàstic, o fins i tot la desaparició progressiva de la tardor o la primavera.

Cal que tothom es resposabilitzi i passi a l’acció. És per això que Social Business City Barcelona, amb el suport i finançament de l’Ajuntament de Barcelona, ha impulsat una campanya per a sensibilitzar envers un consum responsable. És hora de qüestionar-se el tipus de consum de cadascú ja que té un alt impacte en la societat i el medi ambient. I per tal d’ajudar-te a fer-ho de manera transformadora, al nou microsite hi trobaràs consells, recursos web i un test per a avaluar els teus hàbits de consum actuals. Visita’l! El trobaràs al domini www.triaconsumresponsable.org.

Tenim molt més poder del que creiem per a transformar la societat. Transformem-la; comencem per triar un consum responsable!