Social Business City Barcelona | Seleccionat SBC Barcelona per al grup d’experts en Economia Social i Empresa Social de la UE
16607
post-template-default,single,single-post,postid-16607,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Seleccionat SBC Barcelona per al grup d’experts en Economia Social i Empresa Social de la UE

Seleccionat SBC Barcelona per al grup d’experts en Economia Social i Empresa Social de la UE

La Iniciativa de la Comissió Europea per a l’Empresa Social va crear el 2011 un grup d’experts en emprenedoria social, el Groupe d’Experts de la Comissions sur l’Entrepreneuritat Social (GECES) del què en formen part representants de diversos països de la Unió Europea, autoritats locals, organitzacions d’emprenedoria social, el sector financer i bancari, i acadèmies i universitats.

Les entitats hi participaven com a observadors, però arran d’un informe publicat el 2016 sobre empreses socials i Economia Social, el GECES reconeix el potencial de l’empresa social per a impactar positivament la societat, pel què la Comissió Europea es proposa reunir un nou grup d’experts en Economia Social i Solidària, en el qual Social Business City Barcelona ha estat seleccionat com a participant.

Aquest grup d’experts haurà d’examinar els processos comunicatius que es donen en el sector, aconsellarà la Comissió Europea en mesures per enfortir l’Economia Social i Solidària i l’ecosistema de les empreses socials tant als països europeus com internacionalment, i tractarà de donar visibilitat a les accions que es duen a terme en aquest àmbit alhora que s’intercanviaran bones pràctiques realitzades als diversos països participants. La primera reunió, a la qual Social Business City Barcelona assistirà, tindrà lloc el proper 23 d’octubre a Brusel·les.

Per a més informació, visita el web de la Comissió Europea fent click aquí!