Social Business City Barcelona | Ser social: moda o paradigma
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Ser social: moda o paradigma

Ser social: moda o paradigma

Allò social està de moda. Des del màrqueting ens diuen que el nou consumidor està més informat, és més crític i més selectiu i tot adopta un aspecte social, ecològic, participatiu… I així moltes empreses s’apunten a la tendència intentant oferir productes i fer projectes que siguin (o semblin) socialment responsables. Mentrestant, molts projectes que han treballat des de la voluntat de transformació social des de fa anys, mantenen la seva activitat i lluita diària…

Llegir més