Social Business City Barcelona | Emprendre des d’una visió social, crítica, transformadora
16065
post-template-default,single,single-post,postid-16065,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Emprendre des d’una visió social, crítica, transformadora

Emprendre des d’una visió social, crítica, transformadora

En els darrers anys, estem presenciant un creixement i arrelament d’altres formes de producció, d’intercanvi i de consum al territori. Maneres de fer, d’interactuar, de produir, d’intercanviar, que neixen de la voluntat de transformar i replantejar les estructures i les relacions socioeconòmiques dominants, per tal que l’activitat econòmica esdevingui un mitjà per a fer front als reptes socials detectats al nostre entorn.

Llegir més