Social Business City Barcelona | Amb una sabata i una espardenya: el finançament de les empreses socials
16063
post-template-default,single,single-post,postid-16063,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Amb una sabata i una espardenya: el finançament de les empreses socials

Amb una sabata i una espardenya: el finançament de les empreses socials

La meitat de les empreses socials espanyoles no disposen del finançament que necessiten per a constituir-se i créixer, segons la Comissió Europea. La major part del finançament l’obtenen amb fons propis, i sobretot, amb els famosos ‘family, fools and friends’ que ens han ensenyat a les escoles de negocis. D’aquí que ens trobem amb allò que hem sentit tantes vegades “és que hem començat amb una sabata i una espardenya…”.

Llegir més